3810 0232

Klinikken

Fysioterapi Nordvest er en privat fysioterapiklinik med erfarne fysioterapeuter. Klinikken er indrettet med elevator, handicaptoilet og handicapparkeringsplads, og der er yderligere 4 parkeringspladser i gården.

Fysioterapi Nordvest har overenskomst med sygesikringen og du er dermed tilskudsberettiget, hvis du har en henvisning til fysioterapi.

Der er omklædning og badefaciliteter for såvel klinikkens patienter som Fitnesscenterets kunder. Fitnesscenteret ligger i èt plan. Der vil oftest være en fysioterapeut i nærheden, som kan hjælpe dig undervejs. Vi har fælles opvarmning på den åbne gulvplads i centeret – det giver en hyggelig og livlig stemning.

Klinikkens mål

Vi yder professionel fysioterapeutisk behandling, kvalitetsrådgivning i forbindelse med sundhedsorienteret Fitness og forebyggelse af sygdomme relateret til inaktivitet, arbejdsforhold, motionsvaner og overbelastning i arbejdsliv og fritid.

Vores firma er præget af højt serviceniveau, venlig og direkte kommunikation med vores patienter, kunder og samarbejdspartnere, gode faciliteter og et givende og inspirerende miljø for alle involverede.

Behandlere

Andrea Nordman

18. oktober 2018

Andrea er uddannet fysioterapeut fra ARCADA, Helsinki, Finland i 2009.

Hun har arbejdet på klinik siden 2012 og startede i Fysioterapi Nordvest i 2018. Efter grunduddannelsen har Andrea videreuddannet sig til bl.a GLA:D instruktør (træning for personer med slidgigt i knæ og hofte) og taget forskellige kurser i manuel terapi.

Andrea arbejder med alle typer af skader og problematikker, hvor hun har fokus på patientens individuelle behov. Hun træner også patienter med Parkinson og andre neurologiske sygdomme.


Anne Mette Thøgersen

4. februar 2015

Dip MT, Cert. MDT, Postgraduate Certified in Pain Management

Uddannet i København 1991. Arbejdet på klinik siden 1994. Tilknyttet Fysioterapi Nordvest fra november 2014.

Udover fuld uddannelse i manuel terapi (se http://www.muskuloskeletal.dk/information/til-patienten.aspx ) og certificering i McKenzie metoden har Anne Mette blandt andet kurser i Mulligan metoden. MET (muscle energy technique), kinesiotape og Cyriax.

Abejder nu hen mod certificering i Mulligan metoden.

Anne Mette har stor erfaring med smerteproblemer i ryg, nakke, hoved, skulder og hofte og er opmærksom på sammenhængen mellem krop og psyke

Sætter en stor ære i både at finde frem til årsagen til problemet og i, at du som patient føler dig hørt og forstået.

Anne Mette har følgende hold:
Onsdag kl. 10:30 – 11:30: Parkinson


Brian Fisker Madsen

4. februar 2015

Brian er uddannet fra Skodsborg i 2006. Har været på klinikken lige siden – fra 2014 som ejer.

Brian har sine primære interesseområder indenfor hovedpine, skulderproblematikker, lændeproblemer og fodrelaterede problemer. Brian deltog i 2011/12 i Projekt Udvidet Lænderyg Undersøgelse i Region Hovedstaden, hvis formål er at forbedre samarbejdet og kommunikationen mellem praktiserende læge og den praktiserende fysioterapeut samt at identificere og klassificere patientens lænderygtilstand med henblik på at opstille en relevant handlingsplan.

Brian har videreuddannet sig indenfor McKenzie og Manuel Terapi.
Brian har stor interesse indenfor for fodproblematikker og er uddannet SuperSole behandler.
Brian har tidligere været tilknyttet Rungsted Ishockey.


Camilla Pilegaard Kristensen

18. april 2018

Camilla er uddannet fysioterapeut på University College

Lillebælt i Odense, hvor hun blev færdig i sommeren 2017. Hun blev ansat her på klinikken i marts 2018 og har før det haft vikariater
på andre klinikker.

Camilla interesserer sig både for den manuelle del samt træningsdelen i fysioterapien. Hun fokuserer meget på at inkludere
den enkelte patient og hans/hendes mål og forventninger til behandlingen.

Hendes næste skridt for yderligere læring og udvikling er at tage kurser inden for Mulligan, så hun dermed kan endnu mere på det manuelle felt. Derudover tager hun også kurset inden for
GLAiD-træning, så hun kan varetage træning for patienter med artrose i hofte og knæ.


Charlotte Gudme

25. juli 2018

Charlotte står for klinikkens bogholderi, regnskab og du vil
ligeledes møde hende i reception.


Christian Hedeskov

4. februar 2015

Christian er uddannet fysioterapeut i 1991. Har været på klinikken siden 2000.

Har gennem årene været omkring mange dele af fysioterapien. Har interesseret sig for rygproblemer, smerteproblematikker, psykomotorisk fysioterapi, genoptræning og forebyggelse, idrætsskader og specielt fodproblemer. Har tidligere fungeret som klinisk underviser i 4 år og uddannet fysioterapeutstuderende.

Christian har i de senere år fået en stor interesse for behandling af chok og traumer, og for hvordan man hjælper mennesker til at genfinde helbred og styrke efter livsbelastninger, stress og sygdom.

Har derfor uddannet sig og er siden 2008 certificeret Somatic Experiencing®Practitioner. (SE-terapeut)

Tilbyder SE-terapi til mennesker der har problemer efter traumer og stress og eventuelt har udviklet PTSD i forbindelse med ulykker, operationer, medicinske procedurer, alvorlig sygdom eller andre svært belastende livsomstændigheder.

SE-terapi er ikke omfattet af tilskud fra sygesikringen og har sin egen takst.

Christian har kurser i idrætsskader, behandling af ryg og nakkeproblemer (McKenzie), manuelle behandlingsformer, sygdomsforebyggelse gennem træning.

Er uddannet SuperSole behandler og certificeret Somatic Experiencing®Practitioner

Endvidere uddannet indenfor Neuroaffektiv Psykoterapi ( NAP ) og Integreret Somatisk Psykoterapi (ISP)


Ida Isbrand

4. februar 2015

Ida er uddannet fra fysioterapeut skolen i København i 1992

Har været på klinikken siden 2000.

Ida har løbende videreuddannet sig. Hun har blandt andet kurser og erfaring indenfor:

McKenzie undersøgelse og behandling af nakke og ryg.

Muskuloskeletal fysioterapi bl.a. manuelle teknikker

Dynamisk Stabilitet

Medicinsk trænings terapi (MTT)

Kinesio tape

Mulligan

Kroniske smerte tilstande.

Ida blev i 2013 uddannet fysio-pilates instruktør, som er et af hendes fokus områder sammen med undersøgelse og behandling af smerte problematikker fra hovedpine, nakke, ryg, lænd og bækkensmerter hos gravide.

Ida har følgende hold:
Mandage kl. 10:00-11:00 Smertehold
Mandag kl. 11:00-12:00 Medicinsk trænings terapi
Mandag kl. 13:30-14:30 Medicinsk trænings terapi
Tirsdag kl. 11:00-12:00 Parkinson
Tirsdag kl. 13:30-14:30 Medicinsk Trænings Terapi
Onsdag kl. 10:30-11:30 Medicinsk Trænings Terapi
Onsdag kl. 16:00-17:00 Fysio-Pilates
Torsdag kl. 11:00-12:00 Styrkehold
Fredage kl. 10:00-11:00 Fysio-Pilates
Fredag kl. 11:00-12:00 Medicinsk Trænings Terapi


Jacob Guldberg

4. februar 2015

Jacob er uddannet Fysioterapeut fra UCSJ Roskilde i januar 2014. Jacob har været tilknyttet klinikken siden januar 2011 som studerende og siden februar 2014 som færdiguddannet fysioterapeut. Han har en stor interesse og erfaring inden for sport og styrketræning, han dyrker bla. selv crossfit, spiller golf og køre mountainbike.

Jacob startede i september 2015 med at læse osteopati på International Academy of Osteopathy som tager 5 år. Jacob er nu i gang med 3 år og tilbyder en osteopatisk tankegang i hans behandling.

Hvis du skulle have interesse for at vide mere om hvordan en osteopat arbejder og hvad en osteopat er, så er du velkommen til at kontakte Jacob gennem klinikken eller læse mere på Danske Osteopaters hjemmeside hvor de også har små videoer med patienter og behandlere.

Jacob har følgende hold:
Tirsdag kl. 17:00-18:00 Styrke/Teknik hold
Torsdag kl. 17:00-18:00 Neurologi for yngre
Torsdag kl. 18:00-19:00 Ryghold niveau 3
Fredag kl. 11:00-12:00 Parkinson


Joen Alexander Britze

24. oktober 2018

Katrine Clemen Pedersen

18. oktober 2018

Katrine er udannet Fysioterapeut fra University College Roskilde Januar 2014

For mig starter en god behandling med en grundig undersøgelse af bevægeapparatet, som består af kroppens muskler, knogler og led.

Selve behandlingsplanen tager udgangspunkt i undersøgelsen og er et samspil mellem manuel behandling og øvelsesterapi. Fokus er, at gøre dig smertefri og genvinde eventuel tabt funktion, men vigtigst af det er, at give dig redskaber til at tage aktivt del i din behandling. Behandlingen vil løbende blive opdateret for at sikre det bedst mulige forløb for dig og kan efter behov suppleres med andre terapeutiske teknikker, såsom tapning, el-terapi og akupunktur.

Jeg har kurser indenfor Sportsfysioterapi kurser indenfor følgende regioner; ryg, skulder, albue/hånd, hofte, knæ, ankel/fod.

Katrine bruger medicinsk akupunktur i sin behandling, når hun vurderer der er behov for dette.

Katrine er ligeledes uddannet inden for GLA:D Hofte/Knæ og GLAID Ryg.


Louise Tscherning Jonassen

9. marts 2017
 • Cert. MDT (eksamineret McKenzie terapeut)
 • Cert. lymfødemterapeut (eksamineret Földi metoden)
 • Cert. NLP master practitioner

Louise blev uddannet fra fysioterapiskolen i København i 2000 og har arbejdet på klinik siden 2001. Hun er løbende efteruddannet i både træning og manuelle teknikker.

I marts 2017 er Louise blevet tilknyttet Fysioterapi Nordvest.

Hendes interessefelt spænder vidt og omfatter bla. ryg/nakke problematikker, hovedpine, piskesmæld, graviditet og efterfødsel, bækkenbund og bækkengener, parkinson, brystopererede efter Kirsten Tørsleff metoden, lymfødem og palliativ behandling.

Louise har deltaget i Projekt Udvidet Lænderygundersøgelse i Region Hovedstaden i 2011-12 og er pt. med i en arbejdsgruppe som skal fastsætte retningsgivende principper for palliativ fysioterapi iRegion Hovedstaden.

Louise kører hovedsageligt som mobil fysioterapeut (hjemmebehandling) men praktiserer også på klinikken.


Marianne Fischer Hansen

4. februar 2015

Født: 1966 – Kontoruddannet: 1995


Morten Lehmann

18. april 2018

Uddannet professionsbachelor fra Fysioterapeutskolen i København 2003.
Efteruddannelse indenfor muskuloskeletal fysioterapi, mobiliserings- og manipulationsteknikker.

Morten har arbejdet 4 år i specialbutik for løbere med løbestilsanalyser og fodrelaterede skader, og derigennem været tilknyttet Hærens Officersskole som extern underviser i forebyggelse af belastningsskader.

Morten har arbejdet på klinik siden 2007, og har været tilknyttet her på klinikken siden September 2017.
Morten har særlig interesse for behandling af ryg- og nakkeproblematikker, samt fodrelaterede skader, og belastningsskader ifm med løb.

Morten udfører både behandling på klinikken og i eget hjem


Signe Hjort Kristensen

4. februar 2015

Signe er eksamineret sportsfysioterapeut del A ved Dansk Selskab for Sportsfysioterapi i 2017. Hun er uddannet fra Professionshøjskolen Metropol og har været tilknyttet klinikken og fitnesscenteret siden februar 2009.

Signe har videreuddannelse indenfor; Sportsfysioterapi, Mulligan Konceptet og GLA:D-konceptet (Godt Liv Med Artrose i Danmark). Hun har stor interesse indenfor behandling og genoptræning efter både overbelastningsskader og operationer relateret til både nakke, ryg, hofte-, knæ- og skulderled. Signe arbejder helhedsorienteret og finder det interessant at have fokus på alle faktorer, der kan være medvirkende til smerteproblematikken, såsom arbejdsmiljø, stresspåvirkning og lignende.

Signe har følgende hold:
Mandag kl. 10:30-11:30 GLA:D
Mandag kl. 12:30-13:30 Cirkeltræning
Mandag kl. 16:30-17:30 Ryghold, niveau 1
Mandag kl. 18:00-19:00 Tilbage til sport (hofte, knæ og ankel)
Tirsdag kl. 17:00-18:00 Ryghold, niveau 2
Onsdag kl. 8:00-9:00 Skulderhold
Onsdag kl. 12:30-13:30 Kvindehold
Onsdag kl. 13:30-14:30 Cirkeltræning
Torsdag kl. 8:00-9:00 Knæhold niveau1/2
Torsdag kl 11:00-12:00 Ældrehold
Fredag kl 12:30-13:30 DANS


Stefan Walther

4. februar 2015

Stefan er uddannet fra Fysioterapeutskolen i København, April 2004 og har været tilknyttet klinikken siden maj 2004.

Stefan har videreuddannet sig inden for Mc Kenzie behandling (a+b), dynamisk stabilitet, MTT,  og Akupunktur. Stefan har yderligere undervist i anatomi og fysiologi på en massør/fitnessinstruktør uddannelse siden 2007. Stefan arbejder endvidere, med idræts relaterede skader, på forskellige klubhold og til stævner. Stefan arbejder med akupunktur i forbindelse med smerte relaterede problematikker, så som kroniske smerter, spændingshovedpine, mussearm/skulder mm.

Stefan har følgende hold:
Mandag kl. 17:00-18:00 Medicinsk trænings terapi (MTT)
Onsdag kl. 9:30-10:30 Ældrehold for kvinder
Onsdag kl. 17:00-18:00 Medicinsk trænings terapi (MTT)
Torsdag kl. 13:30-14:30 Neurologi hold


Troels Bech Gravgaard Møller

4. februar 2015

Troels er uddannet fra Fysioterapeut uddannelsen i København 2010. Har arbejdet på klinikken siden oktober 2012.

Troels har stor interesse indenfor den manuelle del af fysioterapien og bruger den som en primær komponent i behandlingen. Ofte bliver det kombineret af øvelser og/eller opgaver, som patienten selv skal gøre til dagligt.

Troels har taget kurser inden for forskellige retninger af led mobilisering, blandt andet McKenzie – nakke- og lændeproblematiker, men også Mulligan-metoden og manipulationsteknikker for de fleste store led i kroppen. Troels har ligeledes deltaget på Polio- undersøgelse, behandling og træningsprincipper.

Derudover har Troels erfaring med genoptræning, såvel for opererede som ikke opererede patienter.

Troels har følgende hold:
Tirsdag kl. 10:30-11:30: Motorik, multitasking og voksenleg
Torsdag kl. 8:00-9:00: Styrke-/fitnesshold
Fredag kl. 9:00-10:00: Styrkehold


Vicky Ebbesen

11. juli 2017

Vicky er uddannet i 2012, og har arbejdet på klinik lige fra starten. Har været tilknyttet til fysioterapi Nordvest siden april 2017.

Vickys primære interesseområde er børnebehandling, hvor hun har videreuddannet sig siden 2015.

Vicky ser børn dagligt på klinikken, hvor hun screener og tester og tilrettelægger videre forløb. Dette kan være individuelle forløbe eller på hold med fokus på motorik. Vicky arbejder også med træning af unge med holdningsproblematikker, hovedpine, smerter i nakke og ryg.

Sammen med de andre børnefysioterapeuter, laver Vicky babyworkshops, samt undervisning af mødregrupper og andre faggrupper. Alt dette med udgangspunkt i barnet motoriske udvikling.

Vicky arbejder derudover med behandling af gravide og kvinder med efterfødselsgener, og har tidligere arbejdet arbejdet meget med neurologiske patienter, samt taget uddannelser inden for almen fysioterapi.

Vicky har følgende hold:

Mandag 11.00-11.30 Babysvømning 2-8 mdr
Mandag 11.30-12.00 Babysvømning 2-8 mdr
Mandag 15.30-16.30 Børne/unge hold i fitness
Onsdag 15.15-16.00 Motorisk træning skolebørn


Vi tilbyder:


 • Fysioterapi
 • Hjemmebehandling
 • Bassintræning
 • Børnebehandling
 • Børnescreening og træning
 • Graviditetstræning
 • Genoptræning før/efter operation
 • Behandling af brystopererede
 • Idrætsfysioterapi
 • Parkinsonhold
 • Ryghold
 • Fysio-Pilates
 • GLA:D
 • Styrketræning både individuelt og under vejledning
 • Akupunktur
 • SuperSole indlægssåler
 • Massage
 • Somatic Experiencing
 • Personlig træning
 • Firmaaftaler
 • APV udarbejdelse
 • Babysvømning
 • Stort udvalg af forskellige holdtræning

Seneste nyheder

Vi starter Rytmik og motorik hold op - Vi starter Rytmik og motorik hold op. Vi starter to hold, et for de 3-6 måneder og 6-12 mdr. Opstartstilbud 250,-. Normal pris kr 400,- for 4 gange
Vores graviditetshold holder flyttedag - Camilla har overtaget som underviser på klinikkens graviditetshold. Der vil fremadrettet være træning hver tirsdag mellem kl. 16:00 – 17:00.
Vi holder næste GLA:d teori 1 onsdag den 28. november 2018 - mellem kl 10:30-12:00. GLA:d teori 2 holdes onsdag den 5. december 2018 kl 10:30-12:00.
Flere nyheder
Vi glæder os
til at høre fra dig

Fysioterapi Nordvest

Dortheavej 59, 1. sal
2400 København NV
3810 0232
klinik@fysser.dk

Online Booking

Find os på facebook