Åbningstider i dag for konsultationer: 08:00-19:00 / fitness: 08:00-19:00

Fysioterapeut København

Book behandling Køb af træningsmedlemskab

Din fysioterapeut i København

Søger du en professionel fysioterapeut i København er Fysioterapi Nordvest et sikkert valg. Fysioterapi Nordvest er en privat fysioterapi klinik med kompetente medarbejdere, som har lang erfaring.

Din fysioterapeut vil give dig en professionel fysioterapeutisk behandling og en grundig rådgivning om fitness og forebyggelse af sygdomme og fysiske gener i forhold til blandt andet motionsvaner og arbejdsforhold. Hos os er den gode og venlige service i fokus. Vi har nogle lækre og funktionelle faciliteter og en hyggelig atmosfære.

Fysioterapeutiske behandlinger

Fysioterapi er en effektiv behandlingsform til at bekæmpe eller lindre mange gener. Hos Fysioterapi Nordvest kan du få hjælp til de fleste fysiske problemer, og vi er nemme at komme til fra de fleste områder af København som Nørrebro og Frederiksberg. Du kan trygt komme til os med dine smerter, problemer og gener. Vi kan hjælpe dig med alt fra kroniske smerter, graviditets- og bækkensmerter og gigtlidelser til arbejdsskader, rygsmerter og hovedpine eller nakkesmerter.

Blandt vores behandlingsmetoder anvender vi:

 • Manuel behandling
 • Træning, hold og individuelt
 • Medicinsk træningsterapi
 • Mulligan
 • McKenzie
 • SuperSole
 • Ultralyd og laserterapi
 • Sportstape og kinesiotape
 • Post mammacancer – ad modus Kirsten Tørslef
 • Myofascial Release -MFR
 • Muskel Energi Teknique – M.E.T
 • Fysiopilates

Den første behandling vil starte med en samtale om dine symptomer, hvor din fysioterapeut vil søge at skabe så stor forståelse for din situation og dine gener som muligt. Fysioterapeuten vil her også undersøge dig, og på baggrund af det, vil I sammen lave en behandlingsplan. Du vil modtage rådgivning og få nogle øvelser, som du kan lave derhjemme.

Fysioterapeut i København med rimelige priser og fleksible behandlingstider

Fysioterapi Nordvest i København tilbyder behandlinger til overkommelige priser og med fleksible behandlingstider, for at sikre, at deres behandlinger er tilgængelige for alle. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du medbringe dokumentation for dækning fra dit forsikringsselskab. Derfra kan vi sende regningen direkte til forsikringen. Så hvis du bor i København og har brug for fysioterapi, er Fysioterapi Nordvest et oplagt valg. Ring til os i dag for at bestille en tid, eller besøg vores klinik og oplev vores faciliteter og professionelle service.

Behandlingsmetoder på klinikken

På klinikken benytter vi os af en lang række behandlingsmetoder såsom manuel behandling, træning, medicinsk træningsterapi, McKenzie og fysiopilates. Din fysioterapeut vil ved første behandling lave en undersøgelse og tage en samtale med dig om din situation og dine ønsker og behov. Fysioterapeuten vil spørge ind til dine symptomer for at kunne være så specifik som muligt i sin undersøgelse. Efter undersøgelsen vil I sammen lægge en behandlingsplan, og du vil blive instrueret i nogle øvelser, du kan lave derhjemme.

Når du første gang besøger os på klinikken skal du medbringe dit sygesikringsbevis og en lægehenvisning. Med en lægehenvisning får du nemlig tilskud til behandlingen fra Sygesikringen. Din egenbetaling bliverbestemt af Sygesikringen og forhøjes to gange om året. Du kan herudover få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, hvis du er medlem her, så husk at oplyse dette til vores sekretær, når du kommer. Hvis du har en sundhedsforsikring, vil denne ofte dække hele dit forløb, og vi vil kunne sende regningen direkte til din forsikring, hvis du medbringer dokumentation for dækning fra dit forsikringsselskab.

Så hvis du bor i København og har brug for fysioterapi, er Fysioterapi Nordvest er oplagt valg.
Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller gerne vil have en tid hos os. Du må også meget gerne besøge klinikken på Dortheavej 59, 1. sal, 2400 København NV og se vores faciliteter. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kompetent og erfaren fysioterapeut i København

Fysioterapi Nordvest er en privat fysioterapiklinik, der er beliggende i København og drives af erfarne og kompetente fysioterapeuter. Vi er dedikerede til at yde den bedste fysioterapeutiske behandling og rådgivning til vores patienter, uanset deres behov. Vores fysioterapeuter er specialiserede i at behandle en lang række fysiske problemer, herunder kroniske smerter, graviditets- og bækkensmerter, gigtlidelser, arbejdsskader, rygsmerter og hovedpine eller nakkesmerter. Besøg vores centraltbeliggende klinik på Dortheavej 59, 1. sal, 2400 København NV, og lad os hjælpe dig med at genoprette din fysiske sundhed.

Effektive behandlingsmetoder til fysisk genopretning

Fysioterapi er en effektiv behandlingsform til at bekæmpe eller lindre mange forskellige fysiske gener. Hos Fysioterapi Nordvest i København tilbyder vi en bred vifte af behandlingsmetoder, herunder manuel behandling, træning, medicinsk træningsterapi, McKenzie, og fysiopilates. Vores fysioterapeuter vil lave en grundig undersøgelse og tage en samtale med dig om din situation og dine ønsker og behov. Vi vil spørge ind til dine symptomer for at kunne være så specifik som muligt i vores undersøgelse. Efter undersøgelsen vil vi sammen lægge en behandlingsplan, og du vil blive instrueret i nogle øvelser, du kan lave derhjemme. Så hvis du leder efter effektive behandlingsmetoder til at genoprette din fysiske sundhed, er Fysioterapi Nordvest i København det perfekte valg for dig.

 

Læs om vores behandlinger indenfor fysioterapi her!

Praktisk information

Vores klinik har elevator, handicaptoilet og handicap parkeringsplads, og bygningen er i ét plan. Vi har parkeringsmuligheder, og indenfor har vi et omklædningsrum samt badefaciliteter. Hvis du tager offentlig transport ud til os, går bus 21 herud og holder ca. 150 meter fra os på Birkedommervej. Bus 5a og 350S holder også i nærheden.

Vi glæder os til at hjælpe dig igennem de gener og smerter, du måtte have.

Samarbejdspartnere

Vi har samarbejdsaftale med Dansk Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Nordic Netcare
Vi har samarbejdsaftale med PFA Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Falck sundhedsforsikringer
Ddkm
Min genoptræning