Åbningstider i dag for konsultationer: 08:00-19:00 / fitness: 08:00-19:00

Motionscenter

Book behandling Køb af træningsmedlemskab

Dit motionscenter på Nørrebro i København

Hos fysioterapi Nordvest har vi et motionscenter med plads til selvtræning, hvor du kan lave de øvelser, som din krop har brug for.

Vores motionscenter er indrettet med maskiner, håndvægte og plads på gulvet til selvtræning. Derudover har vi redskaber som bolde, elastikker og lignende til at understøtte din individuelle træning.

Vores personale er uddannede fysioterapeuter eller fysioterapi studerende med et højt fagligt niveau, som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller lignende i forbindelse med din træning.

Når du bliver oprettet som medlem, aftales der et tidspunkt for introduktion til maskiner og træningsredskaber, og du kan få lagt et træningsprogram, som du kan følge for at opnå dine mål.

Vi stræber efter at have Nordvests hyggeligste motionscenter med plads til alle. Det betyder også, at der er plads til dig. Så uanset om du er trænet eller utrænet, kan du komme i vores fitness og træne i rolige omgivelser med en positiv atmosfære.

Deltag i formiddagsopvarmning

Når du er medlem af vores motionscenter, kan du deltage i opvarmning mandag, tirsdag, torsdag og fredag formiddag.

På den måde sikrer du dig, at du får opvarmet de forskellige muskelgrupper tilstrækkeligt, så du er klar til at bruge motionscenterets faciliteter.

Praktiske informationer

I motionscentret skal du benytte indendørs sko for ikke at ødelægge centeret maskiner og lignende. Der er både omklædning og badefaciliteter, som du kan benytte dig af før og efter træning.

Opstår der problemer eller har du brug for hjælp under træningen, vil der oftest være en fysioterapeut i nærheden.

Kontakt os nu

Bliv medlem af Fysioterapi Nordvests motionscenter

Ønsker du at være medlem af vores motionscenter, skal du endelig komme ned forbi klinikken eller kontakte os.

Du kan ringe til os på tlf.: 38 10 02 32 eller sende en mail på klinik@fysser.dk. Instruktionstime og opfølgning program kan både bookes over telefon, mail og via vores online booking system.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe. Vi glæder os til at se dig!

Samarbejdspartnere

Vi har samarbejdsaftale med Dansk Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Nordic Netcare
Vi har samarbejdsaftale med PFA Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Falck sundhedsforsikringer
Ddkm
Min genoptræning