Åbningstider i dag for konsultationer: 08:00-19:00 / fitness: 08:00-19:00

Vi tilbyder nu kraniosakral behandling og yoga

Udgivet d. 21.08.2024

Book behandling Køb af træningsmedlemskab

Vi er glade for at kunne meddele, at Maria Tødt, vores dygtige yogalærer og kraniosakral terapeut, vender tilbage til Fysioterapi Nordvest med to spændende yoga-hold om ugen!

 

Yoga for Seniorer 

Dette hold henvender sig til klienter, der har oplevet problemer relateret til slid gennem et langt liv, herunder udfordringer med ryggen og balancen. På holdet vil vi arbejde med fælles træning, hvor vi bruger træningsmåtter og egen kropsvægt. Vi fokuserer på øvelser, der bevæger rygsøjlen og styrker fødderne. Træningen sigter mod at forbedre styrke, stabilitet og holdning, og vi starter samt afslutter hver time med vejrtrækningsøvelser for at hjælpe gruppen med at afspænde og fokusere.

 

Yoga for Let Øvede 

Dette hold er for dig, der er nysgerrig på nye måder at bevæge kroppen på og har prøvet yoga før. Her vil vi også arbejde med træningsmåtter og egen kropsvægt, men fokuserer på at udfordre kroppen og sindet med forskellige retningsskift. Træningen vil styrke og smidiggøre kroppen ved at arbejde med elementer som momentum, skift i tempo og gentagelser.


Maria Tødt har været selvstændig yogalærer siden 2018 med særligt fokus på at støtte nervesystemet gennem yoga. Hun er desuden under uddannelse som kraniosakral terapeut hos KST Akademiet i Silkeborg, hvor hun har gennemført en række kursusmoduler i kraniosakral teknikker samt ret ryg og nakke teknikker. Maria forventer at afslutte sin uddannelse i november 2025.

Vi ser frem til at se både nye og kendte ansigter til Marias yoga-hold. 

Tilmelding kan ske ved henvendelse til klinikken på tlf. 38100232 eller klinik@fysser.dk .

Booking til kraniosakral behandlinger kan ske online eller ved henvendelse i klinikken. 

Samarbejdspartnere

Vi har samarbejdsaftale med Dansk Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Nordic Netcare
Vi har samarbejdsaftale med PFA Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Falck sundhedsforsikringer
Ddkm
Min genoptræning