Åbningstider i dag for konsultationer: 08:00-19:00 / fitness: 08:00-19:00

Fysioterapi for gravide

Book behandling

Gravid - fysioterapi til dig

Når du er gravid, sker der en masse forandringer i kroppen. Nogle mærker meget få gener i forbindelse med disse forandringer, imens andre er meget påvirkede og har en hårdere graviditet med mange gener.

Oplever du smerter eller ømhed i forbindelse med din graviditet, er det vigtigt, at du får den hjælp din krop har brug for.

Hos Fysioterapi Nordvest tilbyder vi fysioterapi for gravide. Vi møder dig der, hvor du er i din graviditet, og vi kan yde rådgivning, så du kan få en sund graviditet med et minimum af gener.

Fysioterapi gravid - sådan hjælper vi i din graviditet

Hos Fysioterapi Nordvest kan vi skræddersy et forløb til dig i løbet af din graviditet. Vi tager udgangspunkt i dig og din krop og hjælper med de smerter, som du oplever.

Når du er gravid, har du mere at bære rundt på. Derfor er det vigtigt, at opretholde en stærk og sund krop. Nogen kan sagtens fortsætte den almindelige træning, som de har været vant til. Andre har brug for, at der skrues ned og at træningen i højere grad tilpasses ændringerne i kroppen.

Vi tilbyder gravidmassage og almindelig fysioterapi for gravide. Her hjælper vi med aflastning af ømme muskler, bækkensmerter og du kan få øvelser, som kan understøtte din krops mange forandringer.

 

Få fysioterapi med fokus på din graviditet

Oplever du gener i forbindelse med din graviditet eller har du behov for rådgivning, hvordan du skal træne? Hos Fysioterapi Nordvest står vi klar til at hjælpe dig med at komme igennem din graviditet med mindst mulige gener. Prøv fysioterapi for gravide.

Kontakt os på tlf.: 38 10 02 32 eller sende en mail på klinik@fysser.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Her kan du ligeledes booke tid til fysioterapi gravid.

 

Hvad er fysioterapi?

Kontakt os nu

Samarbejdspartnere

Vi har samarbejdsaftale med Dansk Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Nordic Netcare
Vi har samarbejdsaftale med PFA Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Falck sundhedsforsikringer
Ddkm
Min genoptræning