Åbningstider i dag for konsultationer: 08:00-19:00 / fitness: 08:00-19:00

Efterfødselstræning

Book behandling

Efterfødselstræning - kom i form efter din fødsel

Graviditet og fødsel er en hård belastning for dig og din krop. Derfor er det en god ide, at genopbygge kroppen og de belastede muskler for at genfinde den form du havde, inden din graviditet. Her kan efterfødselstræning være den helt rigtige løsning.

Hos Fysioterapi Nordvest kan du deltage i efterfødselstræning. Vores træning er for alle, som har været igennem en graviditet.

Øvelser med fokus på at styrke mave og ryg

Formålet med vores efterfødselstræning hos Fysioterapi Nordvest er at styrke mave og ryg samt at genoptræne muskulaturen i bækkenbunden. Disse områder er ofte udsat efter en graviditet, hvilket kan føre til forskellige gener. Derfor er det vigtigt at genopbygge muskulaturen, så de værste gener kan undgås.

Vores efterfødselstræning består hovedsageligt af øvelser på måtter og med egen kropsvægt eller elastikker. På vores hold tager vi hensyn til den enkelte. Det betyder, at du bliver mødt der, hvor du og din krop er efter fødslen

Tilmeld dig efterfødselstræning i dag

Du kan deltage i eftertræningsforløb hos Fysioterapi Nordvest på Nørrebro, hvis du har købt et klippekort, eller hvis du har fået en henvisning fra egen læse. Klippekortet indebærer 8 gange efterfødselstræning gældende indenfor 6 måneder, mens du med en henvisning kan få efterfødselstræning som en del af et skræddersyet forløb udviklet i samarbejde med en fysioterapeut.

Har du spørgsmål til efterfødselstræning hos os? Eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, kan du ringe på tlf.: 38 10 02 32 eller skrive til os på klinik@fysser.dk.

 

Kontakt os nu

Samarbejdspartnere

Vi har samarbejdsaftale med Dansk Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Nordic Netcare
Vi har samarbejdsaftale med PFA Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Falck sundhedsforsikringer
Ddkm
Min genoptræning