Persondatapolitik for patientbehandling ved Fysioterapi Nordvest

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises for siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparten Google analytics og Facebook.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: klinik@fysser.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

FysioterapiNordvest
Dortheavej 59, 1. sal, telefon: 38100232, e-mail: Klinik@fysser.dk

Vi tilbyder:


  • Akupunktur
  • Be activated
  • Børnescreening og træning
  • Fysioterapi
  • Fysio-Pilates
  • Gravid massage
  • Graviditetstræning
  • Genoptræning før/efter operation
  • GLA:D
  • Hjemmebehandling
  • Holdtræning
  • Ryghold
  • Idrætsfysioterapi
  • Massage
  • Osteopati
  • Parkinsonhold
  • Ryghold
  • Somatic Experiencing
  • Styrketræning både individuelt og under vejledning
  • SuperSole indlægssåler
  • Yoga

Seneste nyheder

Kom og prøv vores nye hold Styrke og Bevægelse - I resten af oktober er det gratis for alle aktive medlemmer. Styrke og bevægelse er et hold for dig der ønsker at arbejde med din krop, for at forberede din muskelstyrke, mobilitet og kondition. Holdet har fokus på de store muskelgrupper som bl.a: mave, baller, ben, ryg og arme. Træningen og øvelserne vil blive tilpasset […]
Vi udvider antallet af yoga hold fra 1. september - Fra 1. september er vi glade for, at få Maria Tødt tilknyttet som yoga instruktør. Det har givet os mulighed for, at udvide med flere hold. Maria vil overtage Annettes flow mandag aften, ligesom hun vil være instruktør på det nye flow tirsdag kl 18:30-19:30. Så I vil nu kunne nå 4 gange flow yoga […]
Rytmik og motorik hold - Så er det tid til at tilmelde sig efterårets Rytmik og motorik hold Kom og vær med på et sjovt og inspirerende hold, i vores dejlige lokaler i Nordvest. Gennem fysisk aktivitet, kan du skabe en god og mere nærværende kontakt med dit barn. Vi vil stimulere barnets sanser gennem leg på gulv og med […]
Flere nyheder
Vi glæder os
til at høre fra dig

Fysioterapi Nordvest

Dortheavej 59, 1. sal
2400 København NV
38100232
klinik@fysser.dk

Online Booking

Find os på facebook