Åbningstider i dag for konsultationer: Lukket. / fitness: Lukket.

Gravidtræning

Book behandling

Er gravidtræning noget for dig?

Når du er gravid, kan det være svært at finde ud af, hvordan du træner og bevæger dig på en måde, som er sund for både dig og din baby.

Derfor kan du gå til gravidtræning. Med vores gravidtræning får du trænet hele kroppen, men med ekstra fokus på både bækkenbund og mavemuskler, som ofte kan være særlig udsatte under en graviditet.

Få kyndig gravidtræning i Københavnsområdet

Hos Fysioterapi Nordvest på Nørrebro tager vi dig i hånden og hjælper dig med at få effektiv træning, som er tilpasset både dig og din maves behov.

Vi træner hovedsagligt liggende på måtter med brug af egen kropsvægt. Vi fokuserer især på aktivering af den dybe stabiliserende muskulatur, som netop er vigtig at opbygge under en graviditet.

Har du spørgsmål til øvelserne, vil vores fysioterapeut altid kunne besvare disse. Samtidig er der også mulighed for at tilpasse de enkelte øvelser til dit niveau og fysiske formåen.

Tag fat i os og kom med på holdet for gravidtræning

Ønsker du at deltage i gravidtræning på Nørrebro, har vi et hold hver tirsdag fra 16-17. Det kræver henvisning eller klippekort at deltage.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 38 10 02 32 eller skrive til os på klinik@fysser.dk.

Her kan du ligeledes blive meldt på holdet, så du kan komme i gang med at træne under din graviditet.

Kontakt os nu

Samarbejdspartnere

Vi har samarbejdsaftale med Dansk Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Nordic Netcare
Vi har samarbejdsaftale med PFA Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Falck sundhedsforsikringer
Ddkm
Min genoptræning