Åbningstider i dag for konsultationer: 08:00-19:00 / fitness: 08:00-19:00

Børnebehandling

Book behandling Køb af træningsmedlemskab

Fysioterapeutisk behandling af børn

Hos Fysioterapi Nordvest er vi to børnebehandlere. Vi har et tæt samarbejde og afholder ofte workshops og videre uddanner os løbende. Vi behandler mange børn med mange forskellige problematikker.

Spædbørn – Fladt og skævt baghoved

Fladt og/eller skævt baghoved ses oftere efter sundhedsstyrelsen i 1998 ændrede anbefalinger om spædbarnets sovestilling fra maveleje til udelukkende rygleje. Udover sovestilling kan barnets stilling under graviditeten og fødslen også påvirke barnets motoriske udvikling og trivsel. Ved første konsultation vil fysioterapeuten undersøge sværhedsgraden af kraniets skævhed, om der er nedsat bevægelighed i nakken, og barnets motoriske formåen. Ud fra undersøgelserne, behandler fysioterapeuten manuelt barnet, forældrene vil blive vejledt i hjemmeøvelser og håndtering af barnets lejring.

Motorisk usikre børn

Oplever du at dit barn har svært ved at styre sine bevægelser, ikke kan følge med kammeraterne, er klodset og tit falder, ikke kan hoppe, ikke altid rammer fodbolden eller gå på line? Der kan være mange årsager til at dit barn ikke er motorisk alderssvarnede. Er du i tvivl om dit barn har brug for hjælp til den motoriske udvikling, kan vi hjælpe med at afklare hvilke problematikker det drejer sig om og behandle/ træne udfra disse.

Motorisk usikkerhed kan opleves i alle aldre, fra 1år til 18år.
Udfra undersøgelse og test, aftales behandlings tiltag, om det er hjemmetræning, individuel træning eller holdtræning på klinikken.

Diagnoser

På klinikken behandler vi alle børn. Er du i tvivl om vi behandler netop den diagnose dit barn har, er du velkommen til at kontakte os og få en snak.

Samarbejdspartnere

Vi har samarbejdsaftale med Dansk Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Nordic Netcare
Vi har samarbejdsaftale med PFA Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Falck sundhedsforsikringer
Ddkm
Min genoptræning