Åbningstider i dag for konsultationer: 08:00-19:00 / fitness: 08:00-19:00

Babymotorik

Book behandling

Er babymotorik noget for dig og dit barn?

Som forældre til en baby kan det være svært at vide, hvilke motoriske øvelser og lege, som kan bruges for at møde barnet på det rette udviklingstrin. Derfor kan det være rart at gå til babymotorik, hvor du kan blive guidet igennem. Hos Fysioterapi Nordvest møder vi altid dig og din baby, der hvor I er, og vi støtter og motiverer til videre udvikling.

På den måde kan babymotorik hjælpe til, at du og dit barn fra en tidelig alder finder glæden ved leg og bevægelse. Samtidig er babymotoriske lege og øvelser også en fantastisk måde, hvorpå relationen mellem dig og dit barn kan blive styrket.

På holdene er der desuden altid mulighed for at du kan stille spørgsmål og få vejledning, hvis der er det mindste, du er i tvivl om.

Babymotorik i Københavnsområdet

En babymotorik time hos Fysioterapi Nordvest på Nørrebro begynder blidt. Vi begynder med sanglege og forskellige rolige bevægelser. Herefter får vi gang i kroppen.

Vi skal blandt andet hoppe, trille, tumle og prøve at hænge med hovedet ned af.

Det hele foregår i trygge rammer, hvor du hele tiden kan få gode råd og vejledning til de enkelte øvelser.

Kom med på holdet for babymotorik

Lyder babymotorik som noget for dig og din baby, er du mere end velkommen til at deltage. Babymotorik kører som forløb på 8 uger med holdstart fem gange om året.

For at deltage skal du blot ringe til os på tlf.: 38 10 02 32 eller sende en mail på klinik@fysser.dk, så kan du få en plads på næste ledige hold.

Har du spørgsmål til babymotorik eller vil du vide mere om forløbet, er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

 

Kontakt os nu

Samarbejdspartnere

Vi har samarbejdsaftale med Dansk Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Nordic Netcare
Vi har samarbejdsaftale med PFA Sundhedsforsikring
Vi har samarbejdsaftale med Falck sundhedsforsikringer
Ddkm
Min genoptræning